Comenzi si suport telefonic: +40751.535.950 sau pe mail la ionut.velcu@cuvellistudio.ro de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

De ce sa aleg o mocheta dale?

O mochetă dale prezintă un număr mare de avantaje în raport cu o mochetă tradițională, spre exemplu. Combinând aspectul estetic cu cel practic, mocheta dale reprezintă cea mai potrivită alegere pentru toți cei care își doresc să ofere un plus de caracter decorului interior.

Cu o dimensiune de 50 cm x 50cm, mocheta dale este mai ușor de mutat și de transportat. Formatul în care se prezintă o face mai ușor de montat, un lucru care permite oricui să opteze pentru acest tip de mochetă.

În cele ce urmează îți vom spune care sunt calitățile acestei mochete dale care știe să se adapteze diferitelor tendințe.

Mocheta dale are o durată de viață mai lungă

Spre deosebire de mocheta tradiționaă, mocheta dale are o durată incredibilă de viață, cu condiția să fie îngrijită și întreținută în mod adecvat, numai puțin de 40 de ani. Asta este mai mult decât dublul duratei de viață a mochetei tradiționale. O bună parte din această rezistență se datorează faptului că modelul și culoarea se întind pe toată lățimea mochetei, nu sunt imprimate doar la suprafață.

Mocheta dale este benefică pentru sănătate

Mocheta dale posedă mai multe calități, atât în privința decorului cât și în privința sănătății utilizatorului. Spre exemplu, nu reține praful, ceea ce este ideal pentru persoanele care suferă de alergii dar și pentru camera bebelușului. Este de ajuns să o aspiri, nu trebuie scuturată. Dat fiind faptul că nu reține mizeria, mocheta dale este antiacariană. Gata cu alergiile cauzate de alge microscopice care provoacă tuse, strănutat sau mâncărimi.

Mocheta dale oferă un decor unic

Mizând pe culori, pe forme, pe materiale sau pe modalitatea de montare, mocheta dale ne permite să obținem un decor personalizat și unic. Creează un desen unic asociind modelele tale favorite: posibilitățile sunt infinite. Această mochetă revoluționează solul și interiorul tău deopotrivă.


Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs